”Jag får en unik chans att påverka morgondagens ledare och chefer”

Vi har många fantastiska utbildare, och vill gärna berätta för er om dem. Anders Edwall som håller i utbildningarna Arbetsledare och Projektledning Bygg & Anläggning får alltid många fina kommentarer från sina deltagare på utvärderingarna.

Hej Anders! Du har fått mycket fina recensioner, hur känns det?

Det är alltid kul med uppskattning även om det främst är ett bra betyg för utbildningen och att utbildningsmaterialet är väl anpassat till målgruppen och deltagarna. Personligen är det roligt att min coachande sida kommer fram. Det är en utmaning att lära känna deltagarna och förstå var de befinner sig just nu. Vi har deltagare som varit arbetsledare i 10 år och de som inte har börjat som arbetsledare än utan ser utbildningen som en förberedande utbildning. En röd tråd genom utbildningen är ledarskap, självledarskap och att leda andra. Deltagarna ger mycket till varandra och skapar också ett nätverk tillsammans.

Vad är det bästa med att utbilda?

Rent spontant, att det är väldigt roligt! Det bästa med att utbilda är att jag får möjlighet att ge tillbaka råd och tips från mina egna upplevelser och av mina erfarenheter från drygt 30 år i branschen. Jag får en unik chans att påverka morgondagens ledare och chefer. Det är extremt roligt att få en inblick i deltagarnas vardag och utmaningar.

Sagt om Anders:

”Jag tycker att kursledaren tog varje individ för sig och var bra på att lära ut pedagogiskt.”
”Ledarna var mycket kunniga och det märktes att dom tycker att det är roligt att lära ut.”
”Tyckte Anders var proffsig och det märktes att han har god kunskap inom byggbranschen.”
”Grymt bra kursledare.”
”Fantastiskt bra utbildning och Anders är bäst.”

Tack Anders för ditt fina arbete hos oss! Har du frågor om Anders utbildningar kontakta:

Lena Johansson,
+46 63-141 093
Skicka e-post

Petra Nilsson,
+46 90 718 262
Skicka e-post