Om företagsstyrning

Optimera dina processer och spara pengar!

Få bättre flöden i ditt företag, ha kontroll på ekonomi från start till slut och spara pengar genom att optimera dina processer. Du kan dessutom spara tid genom att alla på företaget jobbar likadant så att det inte går åt onödig tid att sätta sig in i hur just det här projektet ser ut.

Vill du i ett litet och mellanstort företag få en helhetsutbildning så rekommenderar vi SME-Akademin – Företagsledarutbildning. Arbetar du som underentreprenör och vill välja en kortare utbildning har vi Företagsledare för underentreprenörer där du lär dig om arbetsrätt, juridik och projektekonomi. Vill du att alla som arbetar med projektekonomi ska vässa sina kunskaper i ekonomiska uppföljningar så finns en utbildning bara för det, Ekonomiska avstämningar i projekt.

Vi har två kortare onlineutbildningar som ingår i medlemsutbildningen, Personalliggare och arbetsgivardeklaration samt Affärsetik. De utbildningarna är anpassade så att hela företaget ska kunna gå utbildningarna i egen takt för att alla i företaget ska få samma kunskaper. Speciellt utbildningen Affärsetik passar att göra tillsammans för att skapa möjligheter till diskussion om hur just ditt företag vill arbeta.

För dig som arbetar i ett verksamhetssystem, till exempel BF9K eller Povel rekommenderar vi kursen Internrevision som lär dig hur ditt företag kan arbeta med just detta. BF9K – effektiv kvalitetssäkring är för dig som är nyanställd eller har fått en ny roll i ett BF9K-certifierat företag. Är du systemansvarig bör du fortsätta med Systemansvarig i företaget för att få en bredare grund att stå på.