Säkerhetsparken – Husbyggnation

Utbildningslängd: 1 dag
Medlemspris: 1950 kr
Ordinarie pris: 1950 kr

Introduktion

Utbildning i säkerhet, arbetsmiljö och ledarskap i byggbranschen – för ett arbetsliv i harmoni.

Byggbranschens Säkerhetspark är en utbildningsanläggning där ni ges möjlighet att i grupp diskutera säkerhet och reflektera kring beteenden på arbetsplatsen. Utbildningen ger en verklighetsbaserad insikt och kunskap om de risker som en byggarbetsplats innebär. Tillsammans med kollegor i branschen för vi diskussioner kring olika arbetsmiljöområden. Vi lyfter fram vikten av mental balans och diskuterar hur vi kan förändra eller ta hänsyn till de olika faktorerna som påverkar oss under arbetsdagen.

Utbildningen startar inomhus ca 1,5 timme där vi diskuterar frågeställningar kring hälsa, beteenden och arbetsmiljö samt lär känna varandra. Efter det går vi ut i parken till de områden som är relevanta inom husbyggnation för att reflektera och diskutera över olika uppbyggda scenarion. Utbildningen tar ca 5,5 timmar totalt hos oss. Lunch ingår samt registrering till ID06 Kompetensdatabas som samtycke lämnats.

Vi kommer att vara utomhus största delen under utbildningen varför det är mycket viktigt att ni har kläder efter väder. Hjälm och varselväst finns att låna i Säkerhetsparken. Vi har inget krav på skyddsskor.


Målgrupp

Utbildning för dig som arbetar i byggbranschen (husbyggnation) som vill höja din kompetens inom arbetsmiljö samt är egenföretagare eller har upp till 10 anställda.


Förkunskaper

Förkunskapskrav på att du ska ha genomfört Safe Construction Training innan du kommer till Säkerhetsparken.


Säkerhetsparken – Husbyggnation

Vill du gå utbildningen, företagsanpassa den eller bara veta mer? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!