Är du intresserad av att arbeta som Byggproduktionsledare eller Platschef?

Från och med hösten 2021 tar Byggbranschens Utbildningscenter över samarbetet med Tekniska Högskolan i Jönköping gällande utbildningarna Byggproduktionsledare och Platschef – Bygg och Anläggning.

Utbildningarna startar i januari 2022 i Malmö och ansökningsperioden är öppen 15 september – 15 oktober.

Byggproduktionsledare 2 år, 400 yrkeshögskolepoäng

Under denna utbildning får du en god förståelse för byggproduktion och har efter genomgången utbildning mycket goda förutsättningar för en framtid som arbetsledare. Arbetsmarknaden ser mycket god ut för arbetsledare – ett attraktivt och varierande yrke som erbjuder många vidare utvecklingsmöjligheter. Byggföretagen samarbetar med sina medlemsföretag – såväl nationella som lokala – för att säkerställa kvaliteten i utbildningen

Mer information och ansökan hittar du HÄR

Platschef – Bygg och Anläggning 1 år, 200 yrkeshögskolepoäng

Under denna utbildning får du en djup förståelse för byggproduktion och ledarskap, och därmed mycket goda förutsättningar för en framtid som platschef. Arbetsmarknaden ser mycket god ut för platschef – ett attraktivt och varierande yrke som erbjuder många vidare utvecklingsmöjligheter. Byggföretagen samarbetar med sina medlemsföretag – såväl nationella som lokala – för att säkerställa kvaliteten i utbildningen.

Mer information och ansökan hittar du HÄR

Båda utbildningarna är kostnadsfria och berättigar till studiemedel från CSN.

Kontaktperson

Melanie Blockley, Byggföretagen Malmö
040-35 26 51, melanie.blockley@byggforetagen.se

Frågor om anmälan – Tekniska Högskolan i Jönköping, 036-10 10 59/10 10 54, YHantagning@ju.se