Medlemsutbildningar

De obligatoriska medlemsutbildningarna är kostnadsfria onlinekurser vilket innebär att du kan gå dem när du vill, var du vill.

För att medlemskapet i Byggföretagen ska bestå ska företaget och dess företrädare genomgå av förbundsstyrelsen fastställd utbildning.
– Utdrag ur Byggföretagens medlemskriterier

De fem medlemsutbildningarna:

  1. Affärsetik
  2. Arbetsmiljö – kompetenstest
  3. Kollektivavtal
  4. Personalliggare och arbetsgivardeklaration
  5. Safe construction training – finns på tio olika språk

Vilka kan genomföra utbildningarna?

Personer med ledande befattning inom företaget, men det är möjligt för samtliga på företaget att göra utbildningarna. Om ni är flera som ska gå utbildningarna, måste varje enskild deltagare skapa ett eget konto.

Hur går jag utbildningarna?

Följ länk till respektive utbildning och klicka på Boka utbildning. Har du redan ett konto loggar du in, om inte skapar du ett konto genom att följa instruktionerna. Det är viktigt att korrekt organisationsnummer registreras så att vi kan följa upp att samtliga utbildningar är genomförda på företaget.

Vid bokning: Ska du själv delta är det viktigt att du klickar i rutan ”Jag ska själv delta” såvida du inte ska boka utbildningen åt någon annan .

Tekniska förutsättningar

  • Utbildningen är responsiv och fungerar lika bra i alla enheter – desktop, tablet och mobil. 
  • För bästa upplevelse: använd en modern uppdaterad webbläsare, undvik Internet Explorer. Vi rekommenderar att du använder webbläsaren Google Chrome.

Har du frågor?

Behöver du teknisk support: support@buc.se
Frågor gällande medlemskapet: medlem@byggforetagen.se