Covid-19 – Riktlinjer för deltagare och utbildare

Texten uppdaterades 2021-01-11

Vi på Byggbranschens Utbildningscenter följer kontinuerligt utvecklingen gällande coronaviruset (covid-19). Efter dialog med Folkhälsomyndigheten och med hänsyn till myndigheternas rekommendationer, Byggföretagens riktlinjer samt branschens behov av fortsatt kompetensutveckling, gäller följande:

Klassrumsutbildningar

I stora delar av landet har skärpta restriktioner och rekommendationer införts med anledning av ökad smittspridning av covid-19. Vi tar smittspridningen på största allvar och har därför valt att ställa in våra klassrumsutbildningar till och med den 31 mars 2021.

Har du en bokad klassrumsutbildning under denna period kommer vi att kontakta dig för ombokning till nytt datum under våren alternativt erbjuda dig att gå utbildningen på distans. Ett fåtal affärskritiska utbildningar som inte kan utföras på distans kan komma att genomföras under denna period.

Distansutbildningar

Vi erbjuder ett stort antal utbildningar på distans, lärarledda och i realtid – direkt i din dator, mobil eller surfplatta. Läs mer om våra distansutbildningar.

Har du frågor om din kommande utbildningsstart?

Kontakta oss på info@buc.se eller tel. 08-698 59 90 så hjälper vi dig.

Vi vill att så många som möjligt ska hålla sig friska och kunna ta del av våra utbildningar, så ta hand om dig!

För ytterligare information se: 

Folkhälsomyndigheten
Krisinformation