Virtual reality (VR) utbildningar hos Byggbranschens Utbildningscenter

Passa på att under våren testa våra nya VR-utbildningar inom Kvartsdamm och Fallskydd som vi erbjuder till en kampanjpris.

Vi brinner för utbildning och kompetensutveckling i alla sina former! Vi fortsätter också på vår digitaliseringsresa som vi påbörjade för några år sedan med våra första online- och distansutbildningar. Ett nästa steg på resan är att erbjuda bygg- och anläggningsbranschen VR-utbildningar, ett spännande format som erbjuder en kraftfull och minnesvärd upplevelse med långvariga positiva effekter. Detta vill vi gärna testa tillsammans med er, branschen under vårterminen.

BUC:s VR-utbildningar levereras genom ett headset och handkontrollers. Utbildningen äger rum i en VR-miljö där du genom ett headset och handkontrollers interagerar med omgivningen för att ta dig igenom innehållet. Utbildningens längd är mellan 45 till 90 minuter beroende på vilken utbildningen det är och med vilket tempo du tar dig igenom innehållet.

Du kan boka en VR-utbildning för en person genom att klicka på utbildningen nedan och välj datum, tid och ort som passar. Alternativt ka ni om ni är flera som vill ha en VR-utbildning hos er, på ett projekt eller på kontoret, kontakta info@buc.se för mer information och en offert.

I dagsläget erbjuder vi två VR-utbildningar: Kvartsdamm och Fallskydd. Läs mer och boka din plats nedanför!