Välkommen till Skanskas utbildningsportal på
Byggbranschens utbildningscenter

Här har vi samlat några av våra bästa utbildningar till ett särskilt förmånligt pris. Vi erbjuder konkurrenskraftiga och hållbara utbildningar som hjälper hela bygg- och anläggningsbranschen att rusta Sverige för framtiden. I listan ser du utbildningar tillgängliga enligt avtal.

Klicka vidare till rätt utbildning och därefter ”Boka”. Logga in i ett nästa steg för att boka din plats på utbildningen. Skanskas avtalspris ser du i bokningsflödet efter att du har loggat in.

Skanskas kursbenämning

Kommentarer

Byggarbetsmiljösamordnare BAS-UKursen heter BAS P/U – 1 dag hos Byggbranschens Utbildningscenter
Byggarbetsmiljösamordnare BAS-U – DistansKursen heter BAS P/U – 1 dag – DISTANS hos Byggbranschens Utbildningscenter
Byggarbetsmiljösamordnare BAS-U – EngelskaKursen heter Building Work Environment Co-ordinator – BAS P/U hos Byggbranschens Utbildningscenter
Byggarbetsmiljösamordnare BAS-PKursen heter BAS P – påbyggnad hos Byggbranschens Utbildningscenter
Byggarbetsmiljösamordnare BAS-P – Distans Kursen heter BAS P-påbyggnad – distans hos Byggbranschens Utbildningscenter
Asbest, allmän utbildningKursen heter Asbest – Allmän utbildning – DISTANS hos Byggbranschens Utbildningscenter
Platsgjutning av betong, kompetensklass I-U
Platsgjutning av betong, kompetensklass II-U

Om du är intresserad av en företagsintern utbildning, kontakta oss på: info@buc.se


Om oss

Byggbranschens Utbildningscenter är en del av Byggföretagen som är en bransch- och arbetsgivarorganisation för bygg-, anläggnings- och specialföretag som vill bygga Sverige på schyssta grunder.

Vi erbjuder öppna-, företagsinterna-, klassrums-, online- och distansutbildningar i vårt breda utbud inom entreprenadjuridik, byggproduktion, arbetsmiljö, företagsstyrning, ledarskap, kollektivavtal och arbetsrätt. Alla våra utbildare är duktiga pedagoger med lång erfarenhet från olika positioner inom bygg- och anläggningsbranschen.

Vi arbetar kontinuerligt med att utöka vårt utbud och anpassa det till branschens utveckling och Byggföretagens medlemmars behov – för att alltid vara i framkant i samhällsutvecklingen.